Acasă » Diverse » Moş Nicolae modern

Moş Nicolae modern

Se pare că până şi Moşul se modernizează în zilele noastre. Ia de la cine nu trebuie, dă poate tot la cine nu trebuie… Ba mai mult a intrat şi el în rând cu oamenii obişnuiţi şi şi-a modernizat metodele de a trimite cadouri. În ghetuţe? Asta-i poveste veche deja, eu azi am primit cadouri oriunde, numai în ghetuţe nu.

Prima surpriză de dimineaţă, de la un asistent harnic al Moşului care mi-a lăsat în cutia poştală o ciocolată.

Apoi un cadou virtual, sub forma unui tur prin propriul oraş.

Pe urmă m-am făcut chiar eu asistenta Moşului şi m-am cadorisit cu o pereche de papuci de casă, frumoşi şi călduroşi nevoie mare, pe care nu era să vin acasă şi să mi-i pun singură în cizme, nu? Papuci în cizme, asta-i bună… Şi să mă mai şi mir dup-aia când îi descopăr, ar fi fost culmea lui Moş Nicolae.

Ultimul cadou, cred, deşi ziua nu s-a terminat, a fost concertul de colinde al corului şi orchestrei şcolii, la care nici n-aş mai fi ajuns, fără puţin ajutor de mobilizare de la un prieten.

Aşa că le mulţumesc tuturor celor care mi-au făcut cadouri şi surprize frumoase astăzi, inclusiv mie. Da, îmi mulţumesc şi mie, cred c-ar trebui să facă toată lumea asta mai des. Merităm câte un cadou din când în când, mai ales într-o zi ca asta, că joarde sunt destule în restul anului.

La mulţi ani tuturor celor care-şi sărbătoresc ziua numelui astăzi şi mai ales lui Moş Nicolae!

Reclame

11 gânduri despre „Moş Nicolae modern

  1. mie imi place de Mos Nicolae, zau. si sunt chiar dispusa sa ignor raceala care m-a cotropit incepand de ieri, pentru ca am primit un cadouas asa dragut, ca nu merita sa ma supere nimic altceva 😀

    Apreciază

      • Nu nuuuu. Zambeam pentru ca ma bucur enorm sa observ ca mai sunt oameni care se bucura de lucrurile simple, de un cadou, de un zambet, de orice ne facea copilaria frumoasa si de neuitat. Azi totul pare a fi corect marketizat astfel incat unii oameni confunda deseori starile, nu mai stiu daca ei doreau sa se bucure pentru ca asa vroiau ei in sufletul lor sau pentru ca asa este corect, ca asa cere societatea sau ca asa e frumos, etc. Cand vezi pe cineva ca se mai poate bucura simplu, natural, copilaresc (in sensul boem, frumos al cuvantului) pe bune ca sunt happy. Cum in ziua in care am dat acel zambet nu eram intr-o stare vesela pentru a putea scre toata polologhia asta, m-am limitat in a zambi, dar nu este vorba despre ironie. Este un zambet partener – daca vrei, pentru ca si eu ma bucur de chestiile simple. I’m a simple kind of man!

        Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s